Joe Exotic in Tiger King

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Joe Exotic in Tiger King
Reality

Joe Exotic wil scheiden, trouwt met gevangenisvriend

|
|

Laatste update:

De liefde kan op vreemde plaatsen opbloeien. Op een illegale dierentuin voor grote katten, maar óók in de gevangenis! Tiger King-ster Joe Exotic wil scheiden van zijn man Dillon Passage, omdat hij een nieuwe vriend heeft gevonden in de bak.

Joe Exotic ontmoette zijn nieuwe vriend, John Graham, in de gevangenis van Fort Worth, waar hij zat vanwege een inbraak en wapenbezit. Graham werd in maart vrijgelaten en Exotic is van plan te trouwen met zijn nieuwe vlam. Graham heeft schijnbaar een zoon, die Joe Exotic nu al ‘onze zoon’ noemt.

Derde huwelijk voor de Tiger King?

Joe Exotic heeft officieel een scheiding aangevraagd en spoort zijn huidige man Dillon Passage aan om de scheidingspapieren te tekenen. Passage heeft laten weten nogal geïrriteerd te zijn, want een tijdje geleden wilde híj een scheiding, maar weigerde Joe Exotic de papieren in te vullen!

De nadagen van Tiger King

Dillon heeft in de tussentijd al lang een nieuwe vriend, en showt zijn lichaam op een populair OnlyFans-account: we hebben het natuurlijk wél over een hoofdrolspeler in Tiger King! Exotic zit momenteel een straf uit van 21 jaar omdat hij probeerde zijn aartsvijand Carole Baskin te laten vermoorden.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Tiger King was in 2020 een enorme hit: tijdens de vroege coronalockdowns smulde iedereen van de knotsgekke ‘WTF-tv’. Het tweede seizoen, dat eind 2021 verscheen, was een stuk minder populair.

Lees verder