Joaquin Phoenix Joker 2019 film

Veronica Superguide logo
Joaquin Phoenix Joker 2019 film

Joaquin Phoenix verliest controle in nieuwe trailer voor Joker!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Een van de films waar wij dit najaar enorm naar uitkijken, is Joker - mede dankzij de enorm interessante acteur Joaquin Phoenix! Tot dusver konden we onze vermoedens echter alleen maar baseren op die ene teaser trailer… Gelukkig komt Warner Bros. vandaag eindelijk met meer bewegend beeld. Kijk snel mee naar de final trailer van Joker, die laat zien hoe Joaquin Phoenix compleet de controle verliest!

Joker vertelt het oorsprongsverhaal van Arthur Fleck

In Joker wordt het oorsprongsverhaal van de Joker verteld. We leren de Batman-schurk dus eens van een hele andere kant kennen! In de hoofdrol zie je Arthur Fleck (Joaquin Phoenix). Deze zonderlinge figuur heeft een fascinatie voor clowns en komedie. Zodoende werkt hij overdag als clown en probeert hij het ’s avonds te maken als stand-up comedian. Helaas komt zijn carrière echter niet lekker van de grond… Heen en weer geslingerd tussen apathie en wreedheid. Fleck wordt verscheurd en neemt een slechte beslissing die een kettingreactie teweegbrengt. Zou hij daarmee alsnog beroemd worden in Gotham City?

Joker vanaf 3 oktober in de Nederlandse bioscoop

Joker is vanaf 3 oktober in de Nederlandse bioscoop te zien. Gelukkig hebben de opgesloten figuranten dus niet voor vertraging verzorgd! Ben jij ook nog lang niet uitgekeken op superschurkenfilms? We herinneren je in dat geval ook graag nog even aan Suicide Squad 2, en films over Harley Quinn en Morbius!

Lees verder