Joker-figuranten urenlang opgesloten in metrostel

Veronica Superguide logo
Joker-figuranten urenlang opgesloten in metrostel

Joker-figuranten urenlang opgesloten in metrostel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Figureren in een film klinkt leuk! Je bent heel even te zien in een film, waardoor je eigenlijk een soort van onsterfelijkheid bereikt… In elk geval heb je later een mooi verhaal om aan je kleinkinderen te vertellen, toch?

Daar denken de figuranten van de nieuwe The Joker-film waarschijnlijk heel anders over! Bij opnames in een metrostation werd een groep mensen opgesloten in een metrostel; de opnames zouden bijna beginnen!

Vanwege onduidelijke vertragingen brachten de figuranten ruim drie uur door in de wagons. De deuren mochten in geen geval open! Omdat Moeder Natuur zich aan geen enkele klok houdt, moesten sommige figuranten op het metrospoor plassen, terwijl ze in een koppelstuk stonden. Klinkt gezellig!

Het Amerikaanse Screen Actors Guild, de vakbond voor acteurs, doet inmiddels onderzoek naar het incident.

Waardoor deze vreemde situatie ontstond is niet bekend. Was het een doelbewuste actie om de figuranten opgefokt te maken? Of had Joaquin Phoenix zich gewoon verslapen? Films waarin Batman-schurk The Joker te zien is zorgen wel vaker voor vreemde taferelen.

Jared Leto gedroeg zich ook als een boerenlul toen hij de wit-groene schmink op zijn giechel smeerde. We zien het in oktober 2019: dan gaat Joker in première.

Lees verder