Jared Leto toch wel terug als The Joker?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jared Leto toch wel terug als The Joker?

Jared Leto toch wel terug als The Joker?

|
|

Laatste update:

Menigeen zal bij de kop van dit artikel vast gedacht hebben: “Haha, flauwe 1 april-grap Superguide, maar ik zal toch maar even klikken”. Maar nee, het is echt waar: Jared Leto lijkt toch weer terug te zullen keren als Batman-schurk de Joker in de volgend jaar te verschijnen Harley Quinn-film. Je weet wel, die met de lekker vlot wegbekkende titel Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn).

Is het hem of is het hem niet?

Website Justjared heeft namelijk wat stiekeme kiekjes gepubliceerd van de set. Te zien is hoe ze een scène aan het filmen zijn waarin Margot Robbie’s Harley Quinn door The Joker hun huis uitgegooid wordt. We zien wel een acteur maar kunnen niet zien of het inderdaad Jared Leto is.

Maar hij zat toch in Londen?

De mogelijkheid bestaat dat het een andere acteur is die de groen-paars-witte maniak speelt. Leto is namelijk in Londen de film over Spider-Manschurk Morbius The Living Vampire aan het opnemen, terwijl Birds of Prey in Los Angeles wordt opgenomen. Het kan natuurlijk ook dat de acteur met de enge oogjes even op en neer gevlogen is - alleen dat zal hij niet gedaan hebben als het maar een piepklein rolletje is. Of Jared verkeek zich gewoon op de afstand; hij denkt immers ook dat je in dertig seconden naar Mars kan.

Het was al bekend dat Leto’s Joker niet te zien zal zijn in de nieuwe Suicide Squad-film van Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn. Het is dus nog steeds onduidelijk of hij op zou duiken in Birds of Prey. Die film moet in februari 2020 uitkomen.De plannen voor een solo-film rond Leto’s versie van de knettergekke clown lijken van de baan, maar niet getreurd: op 3 oktober komt namelijk de Joker-film met Joaquin Phoenix.

Lees verder