Eerste foto's van Joaquin Phoenix als The Joker!

Veronica Superguide logo
Eerste foto's van Joaquin Phoenix als The Joker!

Eerste foto's van Joaquin Phoenix als The Joker!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Regisseur Todd Phillips heeft op zijn Instagram-account de eerste foto vrijgegeven van Joaquin Phoenix als de beruchte Batman-schurk The Joker. Op dit plaatje zien we echter alleen de bekende excentrieke acteur met halflang haar; de kenmerkende witte schmink, rode lippen en groene haren zijn nog nergens te bekennen.

Eerste foto's van Joaquin Phoenix als The Joker!

Gossipsite Justjared.com heeft wat stiekeme kiekjes gepubliceerd van de opnames van de Joker-film, en die zien er een stuk interessanter uit. Hier kun je zien hoe Joaquin zich uitleeft in zijn rol als deze iconische slechterik.

“Arthur”

Het enige commentaar dat Phillips bij zijn post heeft gezet was de naam “Arthur”. De eigenlijke naam van de Joker is Arthur Fleck, en de spin-off film over deze DC-schurk wordt een “origin story” dat gaat vertellen hoe Fleck in deze gestoorde psychopaat veranderde. Naar verluidt wordt het een verhaal over een gefaalde komiek die uiteindelijk doorslaat. De film zou vooral geïnspireerd zijn door de films Taxi Driver en King of Comedy. En laat de ster uit die twee films, Robert De Niro, nou ook nog eens van de partij zijn in Joker. Dat is nog een stunt-casting!

We moeten nog even wachten voordat we kunnen zien hoe Joaquin het ervan af brengt met zijn vertolking van deze gestoorde maniak, want de Joker-film draait pas vanaf 03 oktober 219 in de bioscopen.

Lees verder