Harley Quinn deelt titel van Birds Of Prey-film!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Harley Quinn deelt titel van Birds Of Prey-film!

Harley Quinn deelt titel van Birds Of Prey-film!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Houd je van superheldenfilms, maar heb je geen idee wie de Birds Of Prey zijn? De titel van de film over vrouwelijke misdaadbestrijders maakt het heel (héél) duidelijk dat popicoon Harley Quinn er óók in zit!

De Birds of Prey-film krijgt de volgende titel... Ga er even voor zitten: Birds Of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn)! Mogelijk waren DC en Warner Bros een beetje huiverig om de (relatief) onbekende Birds Of Prey op zichzelf te laten staan. ‘Harley Quinn zit er ook in, verdorie!’

Birds Of Prey blablabla Harley Quinn!

Terwijl Marvel het ene succes aan het andere rijgt, zijn de DC-films momenteel nogal wisselvallig, en is er regelmatig gerommel achter de schermen. Dankzij Suicide Squad is Harley Quinn (Margot Robbie) een icoon geworden, en het is logisch dat DC hier profijt uit probeert te halen. De ultralange filmtitel is één manier om de rol van Harley Quinn te benadrukken!

Quinn is bij nader inzien niet de schurk in de nieuwe film. De gestoorde doch goedlachse blondine werkt juist samen met de superhelden Black Canary (Jurney Smolet-Bell) en Huntress (Mary Elizabeth Winstead) om de superschurk Black Mask (Ewan McGregor) te stoppen.

Naast een hoofdrol in Suicide Squad 2 speelt Margot Robbie de rol óók nog in Birds Of Prey, in de schurkenfilm Gotham City Sirens én in een Bonnie & Clyde-achtige film met The Joker. Jeetje mina!

Lees verder