Jared Leto pleite als Joker?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jared Leto pleite als Joker?

Jared Leto pleite als Joker?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Twee dagen geleden werd bekend dat DC Comics niemand minder dan Guardians of The Galaxy-regisseur James Gunn heeft weten te strikken om het vervolg op Suicide Squad te regisseren. Meteen doken er ook geruchten op dat deze tweede film grotendeels een reboot zou zijn, en dat we maar weinig acteurs uit de eerste film terug zouden zien. Volgens de Amerikaanse site Comicbookmovie.com kunnen we Jared Leto vast afstrepen, want hij zou niet met Gunn door één deur kunnen.

Negatieve berichten

In 2015 zou Gunn zich al negatief uitgelaten hebben over de acteur. De filmmaker zou onder meer beweerd hebben dat Leto met minderjarige meisjes het bed deelt. In een inmiddels verwijderde bericht uit 2012 zou Gunn ook getweet hebben: “Op weg naar huis van Las Vegas terwijl ik verhalen uitwissel over wat een lul Jared Leto wel niet is”.

Geef ons maar Joaquin’s Joker

Een tijd geleden gingen er nog verhalen rond dat Leto zowel in een Bonnie and Clyde-achtige film over The Joker en Harley Quinn te zien zou zijn, als in een eigen film over de knotsgekke groen-paarse clown. Ook die projecten staan nu dus op zeer losse schroeven. Eerlijk gezegd zijn we er niet rouwig om, wij lieten al eerder weten geen fan te zijn van Jared's volslagen over-the-top uitvoerig van de beruchte Batman-schurk. Dan ziet de uitvoering van Joaquin Phoenix er een stuk veelbelovender uit.

Lees verder