jared leto thirty seconds to mars zanger band muziek.png

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
jared leto thirty seconds to mars zanger band muziek.png

Jared Leto komt na 12 dagen onwetend over corona uit woestijn

|
|

Laatste update:

Jared Leto kwam gisteren nietsvermoedend uit de woestijn. Hij zat in complete isolatie. Zodoende heeft de Suicide Squad-acteur natuurlijk niets meegekregen van alle nieuwe maatregelen rondom het coronavirus

Jared Leto verbaasd over maatregelen coronavirus

In een post op Instagram laat acteur/zanger Jared Leto weten totaal verbaasd te zijn over de huidige stand van zaken wat betreft het coronavirus! Nu heeft hij daar in ieder geval wél een goed excuus voor: Leto zat namelijk twaalf dagen lang in complete isolatie in de woestijn. Zodoende heeft hij niets meegekregen van de verdere coronamaatregelen die de Verenigde Staten inmiddels genomen heeft. "We zaten totaal geïsoleerd. We hadden geen telefoons of andere vormen van communicatie en dus geen idee wat er gebeurde. Ik ben gisteren naar buiten gelopen en zag een totaal andere wereld. Een wereld die voor altijd is veranderd", aldus Leto op Instagram.

Ongeplande quarantaine voor Jared Leto

Jared Leto schrijft vanwege een “stille meditatie” in de woestijn te zijn geweest. Zodoende gaan we er even vanuit dat zijn verblijf weinig te maken had met de opnames van de nieuwe Marvel-film Morbius. Ook lijkt het uitgesloten dat hij nieuwe muziek aan het schrijven was met zijn band Thirty Seconds to Mars… Leto laat in ieder geval weten dat hij zijn best doet om zich goed te laten informeren over de huidige stand van zaken. In Amerika is inmiddels de nationale noodtoestand uitgeroepen. Mensen worden gevraagd zo veel mogelijk binnen te blijven.

Lees verder