• Nieuws

Auw! Suicide Squad 2 zonder Jared Leto als Joker?

Keert Jared Leto terug als The Joker in Suicide Squad 2? We rekenen er niet meer op...

Iedereen praat over de briljante rol van Joaquin Phoenix in Joker, en niemand zit meer te wachten op de arme Jared Leto… Suicide Squad 2-regisseur James Gunn zegt dat de film makkelijk zonder de wit-groene griezel kan!

Een Jared Leto-fan zei Gunn tijdens een Q&A-sessie op Instagram dat de regisseur ‘het niet kon maken om ‘Joker Jared’ te passeren. Hoewel Gunn niet zei dat Leto absoluut niet in de film zit, pareerde hij de vraag. ‘Er weten maar heel weinig mensen welke schurken er precies in Suicide Squad 2 zitten. Als The Joker niet in de film zou zitten, dan zou ik daar niet van opkijken: in de comics is hij geen onderdeel van Suicide Squad.’

Het betekent niet per se dat Jared Leto niet langskomt in de film, maar het biedt fans ook weinig hoop. Zeker als je ziet hoeveel bekende acteurs al komen opdraven! Gunn tweette eerder een fikse lijst, met de mededeling dat ‘je niet teveel aan deze mensen gehecht moet raken.’ In Suicide Squad 2 doet het zelfmoordteam zijn naam waarschijnlijk eer aan!

Bericht wordt geladen...

Hoewel Jared Leto’s hysterische versie van The Joker niet echt aansloeg, is de situatie voor de acteur behoorlijk vervelend. Hij benaderde het niveau van Heath Ledger niet en vervolgens dendert de verpletterende Joaquin Phoenix er nog even over heen. James Gunn gaf eerder al aan een bloedhekel te hebben aan de zanger/acteur...

Volgens geruchten is Leto zelf erg ongelukkig met de situatie en had hij zich veel meer voorgesteld van zijn rol als de ‘Clown Prince of Crime’. Er zou sprake zijn van meerdere films waarin hij het personage zou spelen, maar daarover horen we de laatste tijd niet zo veel meer. Gelukkig heeft hij Morbius The Living Vampire nog!

Birds Of Prey

De ster van Harley Quinn (Margot Robbie) rijst des te meer! Haar carrière nam na Suicide Squad een nóg hogere vlucht. Begin volgend jaar heeft een hoofdrol in Birds Of Prey, waarin Harley Quinn het met Huntress (Mary Elisabeth Winstead) en Black Canary (Jurnee Smollet-Bell) opneemt tegen The Black Mask (Ewan McGregor).

Suicide Squad 2 staat gepland voor de zomer van 2021. Daarna gaat James Gunn verder met het derde deel van Guardians Of The Galaxy. Wanneer die precies verschijnt durven we nog met geen mogelijkheid te zeggen.