Jane The Virgin S5 staat nu op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jane The Virgin S5 staat nu op Netflix

Slotseizoen Jane The Virgin nú op Netflix!

|
|

Laatste update:

Eindelijk kunnen we ontdekken hoe het dramatische verhaal van Jane Villanueva afloopt! Seizoen vijf van Jane The Virgin is vanaf vandaag te streamen op Netflix.

Jane The Virgin draait om de jongedame Jane (Gina Rodriguez), die per ongeluk zwanger wordt als haar gynaecoloog een blunder begaat. Ze bevalt van een baby, en is samen met de onbekende Raf (Justin Baldoni) ineens verantwoordelijk voor de jonge spruit.

De situatie is nogal lastig: zeker voor Jane en haar vriendje Michael (Brett Dier). Michael is rechercheur en onderzoekt de mysterieuze crimineel Sin Rostro, wat hem zelfs het leven kost! Aan het einde van het vierde seizoen probeerde Jane een relatie te beginnen met Raf, maar bleek Michael tóch niet dood te zijn… Het laatste seizoen van Jane The Virgin draait om de moeilijke keuze die Jane moet maken: gaat ze verder met de vader van haar kind? Of tóch met haar doodgewaande ex-vriend?

Het einde van Jane The Virgin

The CW stopte na vijf seizoenen met de populaire comedy/drama-serie, die van bizarre gebeurtenissen aan elkaar hangt. Er waren plannen voor een spin-off-serie maar deze gingen uiteindelijk niet door… Voorlopig is dit het laatste wat we van Jane The Virgin te zien krijgen!

Het is overigens niet het laatste dat we van Gina Rodriguez zien! De actrice speelt een hoofdrol in de misdaadcomedy Kajillionaire én heeft haar eigen comedyserie: Diary Of a Future President op DisneyPlus. Benieuwd wat er deze maand nog meer op Netflix verschijnt? Dat lees je hier. In oktober verschijnt er ook al een flinke lijst nieuwe series en films op Netflix.

Lees verder