Dios mío! Jane The Virgin krijgt een spin-off!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dios mío! Jane The Virgin krijgt een spin-off!

Dios mío! Jane The Virgin krijgt een spin-off!

|
|

Laatste update:

Het einde is in zicht voor Jane The Virgin. Ze zijn momenteel bezig met het filmen van het vijfde en daarmee ook het laatste seizoen van de hit-serie. Hoofdrolspeelster Gina Rodriguez is daarom samen met de bedenkers bezig om het verhaal uit te breiden.

Er is nog niet veel bekend over de spin-off, maar volgens The Hollywood Reporter wil The CW een nieuwe cast. Dit betekent dat Gina niet terugkeert als Jane Villanueva. De verhaallijn draait om een van de bekende personages uit de serie. Hmm...

Zwanger

Jane The Virgin gaat over een jonge vrouw die maagd wil blijven tot haar huwelijk, maar tijdens een doktersbezoek per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd wordt. In 2015 won Gina een Golden Globe voor haar rol als Jane. Dit was ook de eerste nominatie voor The CW.

Seizoen 4

Jane is getrouwd met Michael (Bret Dier) en heeft dan eindelijk voor het eerst seks. Ze is dus niet langer maagd. Getrouwd zijn is alles waar Jane op hoopte, maar dan gebeurt er iets wat haar leven veranderd... Michael sterft aan complicaties van een wond. Het is nu 3 jaar later en Jane’s leven is anders dan ze had verwacht. Ze is weduwe zoals haar abuela en schrijft een boek over haar relatie met Michael. Het is helaas nog niet duidelijk wanneer seizoen vier te zien is op Netflix. Als we naar de voorgaande jaren kijken, is het waarschijnlijk april 2019. 

De eerste drie seizoenen van Jane The Virgin zijn nu te zien op Netflix.

Lees verder