Jan Versteegh

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan Versteegh

Jan Versteegh wordt nieuwe presentator van Lingo

|
|

Laatste update:

Shownieuws heeft bekend gemaakt wie het nieuwe gezicht van Lingo wordt. Eerder lieten we jullie al weten dat het oeroude spelprogramma na vijf jaar afwezigheid dit najaar zijn comeback maakt bij SBS6. En inmiddels kunnen we dus ook onthullen wie in de voetsporen van Lucille Werner mag treden. Dat is namelijk niemand minder dan Jan Versteegh!

Jan Versteegh volgt Lucille Werner op bij Lingo

Na een kwart eeuw kwam er in 2014 een einde aan Lingo. In die 25 jaar werd het tv-programma gepresenteerd door Robert ten Brink, François Boulangé, Nance en Lucille Werner. Aan dit illustere rijtje mogen we dus binnenkort ook Jan Versteegh toevoegen. Hij wordt namelijk de nieuwe presentator van Lingo! Versteegh laat weten enorm veel zin te hebben in deze uitdaging. Logisch, want hij is naar eigen zeggen een heuse spelletjesfanaat. Versteegh wordt bij het presenteren natuurlijk als vanouds ondersteund door de ‘mysterieuze stem der stemmen’ JP.

Lingo is vanaf 26 augustus terug bij SBS6

Wij zijn enorm benieuwd hoe Versteegh het ervan afbrengt als nieuwe presentator van Lingo. Hopelijk wast het spelprogramma de zure smaak die “kijkcijferflop” 6 Inside achterliet een beetje weg… Over een kleine twee maanden kunnen wij ons oordeel vellen! Lingo is namelijk vanaf 26 augustus weer te zien op SBS6.

Lees verder