Lucille werner in Lingo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lucille werner in Lingo

Lingo keert terug op SBS6

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vijf jaar geleden namen we afscheid van Lingo. Maar dankzij SBS maakt deze spelshowklassieker binnenkort een heuse comeback!

Lucille

Na 25 jaar kwam er in 2014 een einde aan Lingo. In die kwart eeuw passeerden verschillende presentatoren de revue, waaronder Robert ten Brink, François Boulangé, Nance en natuurlijk Lucille Werner. We hadden gedacht dat we Lingo nooit meer terug zouden zien, maar we hadden natuurlijk beter moeten weten. Vanmiddag verscheen namelijk online die suggereert dat een comeback niet al te lang meer op zich laat wachten!

Puzzelen

De video werd geplaatst op de Facebook-pagina van SBS6. Op de perspagina van de commerciële zender is echter nog geen bericht verschenen over de terugkeer van Lingo. Daarom roept de video vooralsnog meer vragen op dan antwoorden. Wie gaat het taalspelletje bijvoorbeeld presenteren? De gedroomde comeback van Lucille Werner laat in ieder geval nog even op zich wachten. Zij wenst haar nog onbekende opvolg(st)er succes via Instagram. Hoe dan ook, er kan binnenkort weer worden gepuzzeld worden vanaf de bank!

Lees verder