Jan uit B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan uit B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Jan uit B&B Vol Liefde blijkt acteur

|
|

Laatste update:

Wat ís het weer smullen van de hysterische en eigenzinnige types die voorbijkomen in B&B Vol Liefde (we zullen je nooit vergeten, wervelwind Desiree). Regelmatig hebben we onszelf afgevraagd: zijn het niet gewoon acteurs? In het geval van Jan wel, blijkt nu!

Wijn en Natasja

Jan klopte aan bij de Franse B&B van Natasja in de hoop de liefde te vinden, maar het werd meer een soort wedstrijdje wijn drinken. De vonk sprong niet over en dat is jammer voor de kandidaat, want hij wil dolgraag de liefde op tv vinden. Als hij je al bekend voor kwam dan kan dat kloppen: we schreven eerder dat hij aan twee andere datingprogramma’s meedeed.  

Jan is acteur!

Of zou hij gewoon dol zijn op de camera? Er is namelijk een reclamespotje boven komen drijven en, jawel, daar is Jan weer! De B&B Vol Liefde-kandidaat speelt een rolletje in een commercial met een wel héél ironisch onderwerp: stoppen met drinken. Nou, die boodschap is duidelijk niet helemaal aangekomen! Jan en Natas sloegen geen borrelmoment over, terwijl Menno het bij cola hield. 

Jan heeft dus al flink wat ervaring met de camera, en niet alleen als deelnemer van een realityprogramma maar ook als acteur. Of dat ook betekent dat hij als acteur is ingehuurd door B&B Vol Liefde...we weten het niet!

Jan

Grappig genoeg is Jan trouwens niet de enige B&B Vol Liefde-deelnemer die eerder ook al op tv te zien was. Datzelfde geldt namelijk voor TjerkAlexFrank en Petra!

Nog even wat meer lezen over B&B Vol Liefde? Check snel onze overzichtspagina met al het laatste nieuws!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder