jamai loman rtl boulevard lego masters

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
jamai loman rtl boulevard lego masters
RTLTV

Jamai wil ‘eigen invulling’ geven aan nieuw seizoen LEGO Masters

|
|

Laatste update:

Ruben Nicolai keert niet terug als presentator van LEGO Masters. Jamai Loman neemt het stokje over! Jamai vertelt meer over zijn nieuwe klus: “Ik vind het een hele eer dat ik het mag overnemen.

Exit Ruben Nicolai bij LEGO Masters

Iedereen ging er vrolijk van uit dat Ruben Nicolai het nieuwe seizoen van LEGO Masters zou presenteren. Niets bleek echter minder waar! Ruben wordt namelijk vervangen door Jamai Loman. Jamai vertelt RTL Boulevard heel blij te zijn met zijn nieuwe klus: “Ik vind het een hele eer dat ik het format mag overnemen.

Jamai als nieuwe presentator

Gelukkig blijkt Ruben het gewoon lekker druk te hebben! Hij scoort deze zomer bijvoorbeeld prima met Ik Weet er Alles Van. Jamai: “Ik vind het lief van Ruben dat hij gezegd heeft: ‘Als iemand het dan gaat doen, dan vind ik het fijn dat Jamai het gaat doen.” Jamai verving Ruben overigens ook al in de finale van Domino Challenge… Misschien was dat wel de generale repetitie voor LEGO Masters!

'Ik ben niet zoals Ruben is'

Jamai gaat LEGO Masters op zijn eigen manier presenteren: “Ik ben niet zoals Ruben is. Ik kan mijn hele eigen invulling geven aan die rol. Ik bouw niet, ik beoordeel niks, het enige wat ik doe, is vertellen wat de opdracht is en de bouwers een beetje begeleiden door de uitzending heen.” Dat Jamai de juiste persoon voor de klus is, blijkt wel als hij vertelt vroeger weekenden lang met LEGO gebouwd te hebben.

Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is vanaf 27 augustus te zien op RTL4. Even in de stemming komen? Dit zijn de zeven beste LEGO-films.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder