domino challenge finale winnaars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
domino challenge finale winnaars
RTLTV

Dit zijn de winnaars van Domino Challenge: ‘Echt een strijd geweest’

|
|

Laatste update:

Vanavond was de finale van Domino Challenge te zien. We vertellen je wie het tv-programma wist te winnen: “Ik weet niet wat er door me heen gaat, maar dit heb ik echt nog nooit gevoeld.

De winnaars van Domino Challenge

Sinds eind mei is het genieten van het zenuwslopende Domino Challenge. In het programma bouwen verschillende teams de moeilijkste opdrachten met dominosteentjes – er stonden zelfs vriendschappen op het spel. Vanavond zagen we de spannende finale. We zullen jullie niet langer in spanning houden: Team Fuchsia, bestaande uit Thomas en Mitchell, wist Domino Challenge te winnen!

Lily gaf de doorslag

Na 144 uur bouwen en na 696.504 gevallen dominostenen weten we dus eindelijk wie de Masters of Domino 2022 zijn geworden: Thomas en Mitchell van Team Fuchsia. De scores van de drie overgebleven teams werden bepaald door stemmen van oud-deelnemers en publiek, en het aantal gevallen stenen. Omdat de punten zo dicht bij elkaar lagen, gaf domino queen Lily Hevish de doorslag.

'Dit is echt bizar'

Mitchell en Thomas van Team Fuchsia geven elkaar een high five: “Lekker bezig!” Thomas vertelt: “We zijn zo ontzettend blij. Dit is echt bizar. Dit had ik nooit, nooit gedacht.” Mitchell vult aan: “Dit is echt supergeweldig. Ik weet niet wat er door me heen gaat, maar dit heb ik echt nog nooit gevoeld.” Thomas sluit af: “Het is echt een strijd geweest. En als je terugkijkt, is het zo ontzettend leuk dat we daaraan mee hebben gedaan.

Dit was de laatste aflevering van het eerste seizoen van Domino Challenge. Maar gelukkig keert het programma terug voor een tweede reeks!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder