Bob Sikkes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bob Sikkes
Kopen Zonder Kijken

In wat voor huis woont Bob uit Kopen zonder Kijken zelf?

|
|

Laatste update:

In Kopen zonder Kijken tovert de charmante Bob Sikkes elke bouwval om tot een paleis. Zelf heeft hij het niet zo op verhuizen: hij woont al 23 jaar in hetzelfde huis in Amsterdam.

Verbluffende verbouwingen

Elke week vallen de monden van de Kopen zonder Kijken-deelnemers weer open door het verbluffende werk van aannemer Bob. Hij slaagt er altijd in om bouwvallen weer op te krikken en aan de wensen van de deelnemers te voldoen, en dat allemaal binnen het (vaak niet al te ruime) budget. Goed nieuws: hij gaat dat zeker nog voor twee seizoenen doen!

Met al die verbluffende before's en afters rijst de vraag: hoe warmpjes moet Bob er zélf wel niet bij zitten? De aannemer heeft al jaren een heel fijn huis in Amsterdam, waar hij woont met zijn vriend Michiel. Toen ze het huis kochten hadden ze één verdieping, later hebben ze daar een tweede verdieping bij gekocht. Verhuizen doet hij dus vrijwel nooit, maar verbouwen des te meer. "Een ex-collega heeft mijn huis weleens Sagrada Família genoemd, omdat we eigenlijk iedere paar jaar wel aan het verbouwen, aanbouwen, opbouwen of doorbreken zijn", zegt hij tegen het AD.

Benieuwd hoe het Amsterdamse huis van Bob eruitziet? Bekijk hier een binnenkijk-video.

Vrijstaand huis

Ondanks dat Bob en Michiel heel fijn wonen in Amsterdam hebben ze hun oog vorig jaar tóch op een vrijstaande woning in Baambrugge laten vallen. Het stel kocht de woning voor 530.000 euro, waarna de verbouwing kon beginnen. "Ik heb het natuurlijk zelf verbouwd", vertelt Bob aan Story. "Het is een veel klassieker huis dan ons appartement in Amsterdam." Nu maar hopen dat Bob hier óók een before en after van deelt!

Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken? Dat kan via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder