Imca Marina doet mee aan... The Voice Senior!

Door Redactie
Imca Marina, The Voice Senior

Over twee weken barst het hele The Voice-avontuur voor de oudere generatie weer los in The Voice Senior en dat belooft nu al wat. Imca Marina, die eerder nog mee wilde doen aan Expeditie Robinson, gaat namelijk proberen de vier stoelen te laten draaien.

Dat vertelde RTL Boulevard-presentatoren Eddy Zoëy en Rick Brandsteder vanavond tussen neus en lippen door.

Geen geraniums

Imca Marina laat haar werk als trouwambtenaar even voor wat het is en focust zich weer vol op het zingen. "Ik doe het om de mensen te inspireren. Je moet niet met de poezen op schoot voor het raam gaan zitten", horen we haar in de eerste preview al zeggen tegen presentatrice Lieke van Lexmond. Vanaf 28 augustus is te zien of het Imca Marina lukt om de coaches Angela Groothuizen, Ilse DeLange, Frans Bauer en nieuwkomer Gerard Joling te overtuigen om hun stoelen te laten draaien. 

Speculeren

De mannen van RTL Boulevard beginnen direct met speculeren na deze aankondiging. "Hoe dat zo? Zo haar trouwbusiness door de coronatijd wat minder lopen?" vraagt Eddy Zoëy zich af. Rob Goossens zou het na haar eerdere faillissement niet onwaarschijnlijk vinden, maar het kan natuurlijk ook gewoon de uitdaging zijn. "Misschien vindt ze het gewoon hartstikke leuk om te zingen." Bekijk hieronder het hele fragment.

Judith 

The Voice Senior is vanaf 28 augustus om 20:00 uur te zien op RTL 4.