René van der Gijp

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
René van der Gijp

Deze BN'er gaat René van der Gijp trouwen

|
|

Laatste update:

Voetbalanalist René van der Gijp trouwt op 16 juli met zijn liefde Minouche. En de twee pakken groots uit voor hun speciale dag. Niemand minder dan zangeres Imca Marina zal hen trouwen! 

Een eer

Aan Privé TV vertelt de Viva España-zangeres dat ze zeer vereerd is dat ze hiervoor is gevraagd. "Het is een enige man en hij krijgt een heel leuke vrouw”. Imca doet dit werk al jaren. Toen zij nog in Midwolda woonde, had zij zelfs een trouwkapel aan huis. Dat zit dus wel goed! 

Het is wel even lekker. Een huwelijk na al die heisa rondom Veronica Inside. Er zit wel een  leeftijdsverschil tussen de 2 tortelduifjes. René is 15 jaar ouder dan zijn verloofde. Ze leerden elkaar kennen op het postkantoor! Dat hoor je ook niet vaak. Hun zoontjes zitten wel op dezelfde school maar daar hebben ze elkaar niet eerder gezien. Bizar! In oktober stelde hij de grote vraag en 16 juli is het zover!

Het 'huwelijk' van Veronica Inside

Imca laat de VI-rel uit haar speech. Ze gaat wel over voetbal praten 'want dat is een deel van zijn leven'. Volgens de zangeres gaat het al lang genoeg hierover en moeten de schijnwerpers ook op de bruid staan. "Het moet ook de dag van de bruid worden". Of de Veronica Inside-mannen wel worden uitgenodigd is ook nog niet duidelijk. 

Lees verder