Imca Marina, Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Imca Marina, Expeditie Robinson

Imca Marina (78) wil meedoen aan Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

Zangeres Imca Marina (78) zou best het voorbeeld van haar goede vriendin Corry Konings willen volgen en mee willen doen aan Expeditie Robinson. "Afhankelijk van de omstandigheden waarin ik mij hier bevind, kan RTL mij bellen", zo laat ze weten aan weekblad Weekend.

Corry Konings stol in 2018 alle harten van de mensen thuis toen ze meedeed aan het survivalprogramma. En daar ziet Imca Marina ook wel wat in "Ik vond het fantastisch. Ze komt binnenkort in mijn nieuwe huis op bezoek en dan gaan we het vast nog hebben over hoe ze het destijds heeft beleefd", zo vertelt de zangeres aan Weekend. Het is voor haar dan niet te hopen dat ze net als het afgelopen seizoen eerst de oudjes - als Anita Heilker en Jaap van Deurzen - eruit stemmen.

Heupoperatie

En kan ze het wel aan? Imca Marina heeft namelijk de afgelopen jaren wat gestunteld met haar gezondheid. "Ik heb dit soort programma's altijd afgehouden, omdat ik een jaar geleden een heupoperatie had. Nu is dat voorbij. Natuurlijk moet ik er dan over nadenken, maar ik denk wel dat ik het aan zou kunnen om mee te doen met Expeditie Robinson." Nou RTL, wij zouden bellen als we jullie waren! 

Expeditie Robinson: NL vs BE, dat behoorlijk wat kritiek heeft gekregen,is op dit moment nog iedere donderdag te zien via Videoland! 

Lees verder