Imanuelle Grives tijdens de perspresentatie voor Wie is de Mol?

Veronica Superguide logo
Imanuelle Grives tijdens de perspresentatie voor Wie is de Mol?

Imanuelle Grives moet nog zeker een maand vast blijven zitten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Actrice Imanuelle Grives, die op het Belgische festival Tommorowland werd opgepakt met giga-hoeveelheden drugs, moet nog zeker een maand langer vastzitten. 

Dit kreeg ze vandaag te horen van de rechter in Antwerpen, waar ze zich moest verantwoorden voor haar vermeende drugshandel en haar arrest van afgelopen zondag. Grives' advocaten pleitten ervoor om haar voorlopige hechtenis op te heffen of te schorsen. Daar ging de rechtbank niet in mee. Het OM meldde eerder al dat zij vindt dat er "ernstige bezwaren" zijn om Imanuelle Grives op vrije voeten te zetten. 

Grives-gate

Zelf houdt de Celblok H-actrice bij monde van haar advocaat vol dat ze zich wilde voorbereiden op een rol als drugsdealer. Dit vinden velen een ongeloofwaardig verhaal.  

Uit serie geschreven

Grives-gate loopt inmiddels zó hoog op, dat ze nu zelfs haar eerste rol kwijtraakte. Eerder deze week maakte omroep KRO-NCRV bekend dat ze Imanuelle uit tienerserie SpangaS schrijven.

Rechtszaak Imanuelle Grives

"Grives overweegt om in hoger beroep te gaan", zo laat RTL Boulevard - die vanmiddag bij de rechtszaak aanwezig was - weten. Het is nog niet bekend wanneer de definitieve rechtszaak plaatsvindt. We houden je op de hoogte!

Lees verder