Imanuelle grives

Veronica Superguide logo
Imanuelle grives

Imanuelle Grives gaat niet in hoger beroep in drugszaak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Actrice Imanuelle Grives gaat niet in hoger beroep tegen de uitspraak van de raadkamer in Antwerpen. Haar voorarrest werd eerder deze week met een maand verlengd en ze zit dus de komende weken in de bak tot haar proces begint. 

Professionele hulp

Haar management liet in een verklaring weten dat Grives teleurgesteld is in de uitspraak "Dit betekent dat zij vooralsnog niet naar huis mag om zich in Nederland voor te bereiden op de rechtszaak." Ook schreven zij dat de actrice "beseft dat ze professionele hulp moet zoeken om te kijken hoe het kan dat ze in deze situatie is beland."

Voorbereiding op een rol

Grives werd aangehouden op het Belgische festival Tomorrowland met een behoorlijke hoeveelheid drugs op zak. Ook in haar AirBnB werden nog meer pillen en poeders gevonden. Haar verklaring was dat ze de drugs bij zich had als voorbereiding op een nieuwe rol, maar er is geen producent, regisseur of schrijver die dat bevestigt. 

Baan kwijt

Het Belgische OM was ook niet overtuigd van haar excuus en gaf haar geen strafvermindering. Haar eerste rol is ze ook kwijt sinds haar arrest. De makers van SpangaS hebben haar uit de serie geschreven. Imanuelle moet in elk geval nog een maand wachten tot haar rechtszaak begint en ze een straf krijgt opgelegd. In vergelijkbare zaken werd in België 12 tot 18 maanden vrijheidsstraf gegeven. 

Lees verder