Mission: Impossible

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mission: Impossible

Iéts langer wachten op Mission: Impossible 7, 8

|
|

Laatste update:

Lange tijd leek het erop dat Tom Cruise zijn onmogelijke missies blééf uitvoeren. Zelfs toen de opnames van Mission: Impossible 7 tijdelijk werden stilgelegd zou de film de releasedatum in juli 2021 halen. Nu zijn M:I7 én de sequel alsnog uitgesteld.

Mission: Impossible 7 raakte in moeilijkheden toen het coronavirus zich verspreidde in Italië. Het filmen in Venetië werd stopgezet en op een andere locatie vervolgd. Tom Cruise bereidde zich in Groot-Brittannië voor op een paar gevaarlijke stunts (het handelsmerk van de actiereeks), maar nu het virus gevaarlijk blijft ligt het werk toch stil.

Er werd gespeeld met de gedachte om de Italiaanse scènes helemaal te schrappen, maar zo ver durven de makers toch niet te gaan. Nu ligt het filmen en trainen tijdelijk stil: er zit natuurlijk een limiet aan wat je kunt doen tijdens een lockdown.

Het zevende deel van Mission: Impossible wordt doorgeschoven naar november 2021. De sequel heeft nu ook al vertraging opgelopen, en krijgt een release in november 2022 (en stond gepland voor de zomer van dat jaar.

Mission: Impossible

De actiereeks Mission: Impossible begon in 1996 als een spannende spionagefilm, maar werd door de jaren heen steeds gekker, uitbundiger én beter! Tom Cruise lijkt de serie te gebruiken om steeds hysterischere stunts uit te voeren, en hij doet het bijna allemaal zelf!

We zijn erg benieuwd wat Cruise nú weer voor spectaculairs bedacht heeft, maar helaas duurt het allemaal wat langer.

Lees verder