Tom Cruise tekent voor nog twee Mission: Impossible-films

Door Redactie
Tom Cruise tekent voor nog twee Mission: Impossible-films

Wij waren al aan het kijken naar welke acteur Tom Cruise kon vervangen in de Mission: Impossible-reeks, omdat we dachten dat Fallout de laatste film zou zijn voor Cruise. Niks is minder waar: de acteur onthulde maandag dat hij getekend heeft voor nog twee films. Dit worden de zevende en achtste film uit de Mission: Impossible-reeks. 

Het nieuws was te verwachten, aangezien Fallout de best bekeken film uit de reeks is met 790 miljoen dollar wereldwijd. Christopher McQuarrie, de regisseur van de laatste twee MI-films, deelde het nieuws als eerste op Twitter. Hier plaatste hij een tweet met de tekst: “Missie: Geaccepteerd”. Hij gaat de komende twee films ook schrijven en regisseren. Ze zijn in de zomer van 2021 en 2022 te zien in de bioscoop.

De Oscars

Quarrie vindt dat het de hoogste tijd is dat er een Oscar komt voor Beste Stunts. Ook vindt hij het onzin dat de organisatie wel overwoog om een categorie Beste Populaire Film in leven te roepen, maar geen prijs voor stuntmannen. Natuurlijk zou deze categorie goed uitkomen voor de regisseur, omdat hij voorlopig nog bezig blijft met de MI-films.