i can see your voice martien meiland imitatie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
i can see your voice martien meiland imitatie

I Can See You Voice-deelnemer doet Martien Meiland na: ‘Wat goed!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het was zojuist tijd voor een speciale editie van I Can See Your Voice. Ditmaal stonden er geen volwassenen op het podium, maar zeven jongeren. En een van hen bleek een heel bijzonder talent te hebben!

Een speciale junioreditie van ICSYV

In plaats van zeven volwassen kandidaten stonden er in deze speciale junioreditie zeven jongeren tussen de 10 en 15 jaar op het podium. Wie van deze jongeren kon er echt zingen en wie hield ons compleet voor de gek? Ondanks dat het merendeel van het panel ervan overtuigd was dat de Greatest Showman geweldig zou kunnen zingen, viel dat in de praktijk nogal tegen… Gelukkig blijkt Rens, zoals de kandidaat echt heet, wel een heel ander talent te hebben!

'Hij gaat weer helemaal gillen'

Rens houdt van paardrijden, musicals en beroemde mensen imiteren. Van dat laatste talent geeft hij in I Can See your Voice een voorproefje. Hij gaat Martien Meiland imiteren. Panellid Fred van Leer begint al te jubelen: “O wat heerlijk!”. Rens duikt meteen in zijn rol: “Wat een gezeik. Hij gaat weer helemaal gillen. Mij niet bellen”, zegt hij al wijzend naar Fred. Ook Marieke Elsinga krijgt ervan langs: “Zij gaat helemaal lachen. Waar ben ik in beland.” Mart… euh Rens is er helemaal klaar mee: “Wij gaan aan de wijn”, zegt hij tegen presentator Carlo. Als deze hem ten slotte een prijs overhandigt, krijgen we flashbacks naar het Televizier-Ring Gala: “Wat goooooooed! Wij gaan wijnen, wijnen, wijnen!”

Dit was de - voorlopig - laatste aflevering van I Can See Your Voice. Even terugblikken op eerdere afleveringen? Vorige week hield het Zeeuws Meisje iedereen in spanning. Eerder was te zien hoe Edsilia Rombley zich verlekkerde aan een kandidaat en werd er uitvoerig gesproken over Mariekes poes...

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder