I Can See Your Voice,

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
I Can See Your Voice,

Zeeuws Meisje houdt iedereen in spanning in I Can See Your Voice

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zes nieuwe kandidaten probeerden deze week de juryleden te overtuigen van hun zangkunsten in I Can See Your Voice. Sommigen faalden daar in, maar het Zeeuwse Meisje stootte door naar de finale! 

Zij wist het tot het einde vol te houden, en dat terwijl Marieke Elsinga er op het begin geen vertrouwen in heeft.

Meisje met een droom

Na kandidaten als een Honkballer, een Boybandtype en een Office Manager was het de beurt aan het Zeeuwse Meisje. “Op haar zestiende verliet ze het ouderlijk huis en haar provincie om haar droom na te jagen: studeren aan de Rockacademie", stelt Carlo Boszhard haar voor. Direct overheerst de twijfel bij Marieke. “Nee, ik denk niet dat zij het kan. Maar ik zit er ook zo vaak naast”, brengt ze vertwijfeld uit. Waardoor die twijfel komt, is onduidelijk. Wat wel zeker is, is dat Marjorie, de fan van Berget Lewis, haar nog niet laat vallen.

Twijfels, twijfels, twijfels

Het Zeeuwse Meisje weet na een vlekkeloze playbackronde door te stoten naar de videoronde. Maar ook daar houdt ze het spannend. In een video zien we haar bezig met mosselen en kijkt ze naar een prachtige familiefoto. Is dit echt of keihard gespeeld? Vaste juryleden Fred en Edsilia geloven er geen mossel van. “Ik geloof dat hele filmpje niet. Dan zit je zo met een kopje thee”, zegt Fred lachend. “Ik geloofde die mossel ook niet”, aldus Edsil.

Zeeuws Meisje houdt iedereen in spanning in I Can See Your Voice

Duetje met Berget

Twijfels of niet; het Zeeuwse Meisje houdt het vol en mag zelfs een duet zingen met Berget. Alleen nu de grote vraag: kan ze het óf zingt ze zo vals als een kraai? Nou, Marjorie kan gerust ademhalen… het Zeeuwse Meisje, of eigenlijk de 19-jarige Naomi van Rie, zingt namelijk fantastisch! Ze zit in het examenjaar van de ROC-opleiding Artiest & Zang en wil graag verder studeren aan het conservatorium. Daarnaast heeft ze één droom: “Op de EO-Jongerendag staan.”

Met optredens zoals de onderstaande gaat dat vast snel lukken! 

I Can See Your Voice is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder