I Can See Your Voice S2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
I Can See Your Voice S2

Dit zijn de nieuwe juryleden van I Can See Your Voice!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Op donderdag 22 april start het tweede seizoen van de muzikale spelshow I Can See Your Voice. Fans van juryleden Ronnie Flex, Jeroen van Koningsbrugge en Samantha Steenwijk komen dit keer bedrogen uit. Deze vaste gezichten zijn namelijk vervangen. Alleen de grote vraag is: door wie?

Nou, Marieke Elsinga en Fred van Leer krijgen dit keer hulp van Edsilia Rombley en Danny de Munk. Deze topartiesten waren vorig seizoen nog slechts aanwezig als gast, maar krijgen dit jaar een vaste rol. 

Een valse kraai of een artiest?

Aan dit olijke kwartet de taak om het kaf van het koren te scheiden. Want welke kandidaten kunnen wél zingen, en welke zijn zo vals als een kraai? Dit moeten ze bepalen aan de hand van diverse rondes: van een playbackronde, een korte video met één korte noot tot de praatstem. Als het de fan van de gastartiest - met behulp van dit panel - lukt om zijn/haar idool met een nachtegaal op dat podium te krijgen, ontvangt deze persoon een prachtig geldbedrag.

Nieuwe gastartiesten

Naast een wisseling van de juryleden duiken er ook nieuwe gastartiesten op met hun fans. In dit tweede seizoen van de megahit wagen Berget Lewis, Glen Faria, Glennis Grace, Jim Bakkum, Francis van Broekhuizen en René Froger zich aan een duet. Of dat uiteindelijk met een valse kraai of een onontdekt nachtegaaltje is, blijft tot het laatst onbekend. Carlo Boszhard neemt als vanouds de presentatie op zich.

Tijd voor de jongere generatie

En als dat nog niet genoeg exciting nieuws is, meldt RTL ook dat de laatste aflevering in het teken staat van de junior editie. Jongeren tussen de tien en zestien jaar die goed kunnen zingen, of juist helemaal niet, proberen er dan alles aan te doen om een duet te zingen met The Voice Kids-winnaar Silver Metz. Of dat ze gaat lukken, is een tweede.

I Can See Your Voice seizoen twee start op 22 april.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder