i can see your voice fred van leer marieke elsinga gieren

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
i can see your voice fred van leer marieke elsinga gieren

Fred en Marieke gieren in I Can See Your Voice: ‘Valse poes’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Marieke Elsinga, Fred van Leer, Edsilia Rombley en Danny de Munk zaten er weer klaar voor. Het was vanavond tijd voor de derde aflevering van I Can See Your Voice. En dat werd dankzij een glansrol van Marieke weer lachen gieren en brullen!

De eerste valse stem ontmaskerd

In I Can See Your Voice halen zeven kandidaten alles uit de kast om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Maar niet alles is wat het lijkt, want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen. Een van die valse stemmen was die van Kiki… Zij werd als eerste kandidaat goed ontmaskerd als een slechte zangeres. Tot grote verbazing van Fred van Leer en Marieke Elsinga!

'Zo heet jouw poes'

Een aantal panelleden was er hei-lig van overtuigd dat de Happy Hippie geweldig zou kunnen zingen… Dat hadden ze echter compleet verkeerd ingeschat. De Happy Hippie, die eigenlijk Kiki heet, bleek werkelijk zo vals als een krolse kat. En dat doet Fred aan iets denken: “Zo heet jouw poes! Je poes heet Kiki. Die is net zo vals”, giert hij tegen Marieke. En die kan dat alleen maar beamen: “Ja, dat is echt een vals dier. Ik zit onder de halen. Zo vals als mijn kat is, zo vals zong jij, Kiki!”

i can see your voice kiki valse kat

Ruwe Diamant zorgt voor de winst

Helaas volgden er na Kiki nog een aantal kandidaten die wél goed konden zingen en toch het veld moesten ruimen. De laatste die overbleef was de Ruwe Diamant… en die bleek gelukkig óók goed te kunnen zingen! En dat betekende dat deelnemer Farid naar huis ging met een lekker gevulde portemonnee.

De tv-hit I Can See Your Voice is zoals gezegd elke aflevering lachen gieren brullen. Zo meende Marieke laatst bijvoorbeeld oog in oog te staan met een ex-vriendje. Meer zien? ICSYV is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder