Marieke Elsinga, I can see your voice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marieke Elsinga, I can see your voice

Marieke Elsinga verrast in I Can See Your Voice: 'Hij lijkt op een ex-vriendje'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De valse kraaien en nachtegaaltjes lieten in de eerste aflevering van het tweede seizoen I Can See Your Voice weer van zich horen. Spektakel genoeg zou je denken, maar vooral Marieke Elsinga werd nog eens extra verrast.

De presentatrice dacht namelijk even oog in oog te staan met... een ex-vriendje!

Oeps, even afgeleid

En dat had alles te maken met de kandidaat die schuilging achter de naam De Joker. Met zijn uiterlijk en playbackoptreden met het nummer Jij bent zo van Jeroen van der Boom probeerde hij de vernieuwde panelleden, Glennis Grace en haar fan te overtuigen van zijn podiumskills. Alleen Marieke Elsinga was vooral ergens anders mee bezig, zo liet ze na het optreden weten. "Het spijt me, ik was even afgeleid, want hij heeft iets weg van een ex-vriendje van mij van jaren geleden." 

Onontdekt zangtalent? 

Daar wil de nieuwsgierige presentator Carlo natuurlijk alles over weten. "We hebben een tijdje een beetje gefladderd en gedatet, maar het werd niet de liefde zoals ik 'm nu ervaar", laat de verliefde radio-dj weten. Als Carlo haar daarna vraagt of dit voormalig vriendje kon zingen, komt ze al snel tot een conclusie. "Nee, dus daar ga ik op mee. Dus hij kan het ook niet."

Marieke Elsinga verrast in I Can See Your Voice: 'Hij lijkt op een ex-vriendje'

In duet met Glennis Grace

De vraag is: zat ze met deze redenering goed? Ondanks dat de panelleden in eerste instantie niet allemaal overtuigd waren van zijn zangskills weet De Joker het toch te schoppen tot het finaleduet. En drie keer raden: zou deze Joker iedereen voor de gek hebben gehouden? Je hoort het in de video hieronder.

I Can See Your Voice is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Lees hier ook ons interview met het nieuwe panellid Danny de Munk.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder