Emma Watson in Beauty and the Beast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Emma Watson in Beauty and the Beast

Huilen! Emma Watson stopt met acteren!

|
|

Laatste update:

De Britse tabloid The Daily Mail gooide deze week een bommetje dat een enorme krater achterlaat. Volgens de krant stopt Emma Watson (Harry Potter, Beauty and the Beast) met acteren!

Het agentschap van Watson (30) vertelde aan The Daily Mail dat de carrière van de actrice momenteel ‘slaapt’. Het komt erop neer dat Emma Watson de komende tijd niet beschikbaar is voor acteerrollen, misschien wel helemaal niet meer.

Watson verloofde zich een tijdje geleden met Leo Robinton, die rijk werd met het verkopen van (legale) cannabis. Volgens bronnen van de krant hebben Watson en Robinton zich recent uit het openbare leven teruggetrokken. “Ze zijn ondergronds gegaan, en brengen veel tijd met elkaar door. Misschien willen ze een gezin stichten.”

Emma Watson werd op jonge leeftijd een wereldster dankzij de rol van Hermione Granger in de Harry Potter-films. Na de Potter-films had ze veel succes in Beauty and the Beast en Little Women. Daarnaast kwam ze veelvuldig in het nieuws als feministisch activiste, o.a. als Goodwill Ambassador van de Verenigde Naties.

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

Fans van Emma Watson reageren geschokt, maar ook weer niet héél erg... Zij kennen de activistische actrice natuurlijk langer dan vandaag.

Vaarwel, Hermione!

Vorig jaar meldde Watson dat ze haar beroemdheid vaker in wil zetten voor goede doelen, en dat het acteren op de tweede plaats zou komen. Op dit moment lijkt het er dus op dat de actrice helemaal gestopt is.

Lees verder