Emma Watson heeft geweldige reactie op kritiek

Veronica Superguide logo
Emma Watson heeft geweldige reactie op kritiek

Emma Watson heeft geweldige reactie op kritiek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ze stond te naakt op de foto in magazine Vanity Fair en dat leverde haar tal van boze reacties op. Emma Watson snapt er niets van en heeft haar (weer)woordje klaar.

Vanity Fair

Emma Watson is flink carrière aan het maken in Hollywood. Maar naast getalenteerd actrice is ze ook uitgesproken feministe. Toen Watson onlangs een fotoshoot deed voor Vanity Fair en ze op een van de foto’s met half ontblote borsten te bewonderen was, werd dit haar door feministen niet in dank afgenomen. Want welke voorvechter van vrouwenemancipatie laat zich nu zo neerzetten?

Feminisme

Nou, Watson dus. Nadat ze bakken kritiek over zich heen kreeg, heeft ze nu eindelijk openlijk gereageerd op de heisa. “Ik snap echt niet wat mijn borsten met feminisme te maken hebben”, aldus de actrice in een interview. "Feminisme gaat over vrouwen keuzes geven, het is geen stok om andere vrouwen mee te slaan. Het gaat over vrijheid, bevrijding, gelijkheid.” We zijn het helemaal met je eens, Emma. 

Beauty and the Beast

Watson schittert heel binnenkort (lees: 29 maart) in de liveaction-verfilming van Beauty and the Beast. In mei is ze naast Tom Hanks te zien in The Circle. 

Lees verder