Emma Watson

Veronica Superguide logo
Emma Watson

Harry Potter-actrice Emma Watson hoeft geen man

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Emma Watson wordt volgend jaar april 30 en ze haat de druk die bij die leeftijd komt kijken. Ze wil nog absoluut niet denken aan settlen met een man en zegt in een nieuw interview met Vogue dat ze een ‘happy single’ is.

Moeilijk jaar voor Emma Watson

De ex-Harry Potter actrice vindt het leven helemaal prima zonder een man aan haar zijde. Toch was 2019 een moeilijk jaar geeft ze toe, en nee, niet omdat het geboortehuis van Harry Potter nu op Airbnb staat.

“2019 was moeilijk, want ik had allemaal ideeën over hoe mijn leven er op dit moment zou moeten uitzien. Ik dacht: ‘Waarom maakt iedereen zo’n heisa over dertig worden? Het is echt niet zo belangrijk...’ Maar dan word je 29 en denk je: ‘Oh my god, ik ben zo gestrest en angstig.”

Veel ongerustheid

Emma Watson zat dus niet lekker in haar vel dit jaar! Maar nu beseft ze dat die onzekere gevoelens uit haar onderbewustzijn kwamen. Ze had verwacht dat ze dan een man en kind zou hebben op haar leeftijd. Dat die fantasie niet uitkwam zorgde voor veel ongerustheid.

Inmiddels heeft Emma Watson dat allemaal achter haar gelaten en is ze blij single te zijn, alleen ‘happy single’ vindt ze dan weer een lelijke term. “Ik heb nooit echt geloofd in dat hele ‘happy single’-verhaal. Voor mij was het net dat: een verhaaltje. Het heeft lang geduurd, maar nu ben ik echt gelukkig dat ik single ben. Ik noem het zelf-partnerschap.”

Emma Watson toch verliefd?

Grappig genoeg werd Emma recent nog gespot zoenend met een onbekende man. Ook is ze nog steeds goed bevriend met Draco Malfoy-acteur Tom Felton, met wie ze laatst op Instagram poseerde in haar pyama! Is er dan stiekem toch magie tussen de twee?

Lees verder