Tom Felton en Emma Watson

Veronica Superguide logo
Tom Felton en Emma Watson

OMG: zijn Harry Potter-sterren Emma Watson en Tom Felton een setje?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Oh my gaaawd Potterheads, we hebben potentieel geweldig nieuws voor jullie! Niemand minder dan Draco en Hermelien pappen met elkaar aan in real life! Zou het?  

We kunnen in ieder geval wel weer leuk nieuws gebruiken! De laatste keer kregen we namelijk een enorme domper te verwerken: er zou een heuse Harry Potter-serie komen, maar die geruchten bleken - je raadt het al - helaas niet te kloppen. Acteurs Tom Felton en Emma Watson laten ons Potter-hartje nu véél te snel kloppen met deze foto: 

Tom Felton en Emma Watson

Ja, dat zie je goed: Tom leert Emma hoe ze gitaar moet spelen. Is dat niet schattig? Maar, véél belangrijker: ze zitten in hun pyjama?! Hier kunnen we uiteraard in onze dromen al héél veel 'conclusies' uit trekken, namelijk dat ze samen de nacht doorbrachten. Of slaat onze fantasie dan te ver op hol?

Relatiestatus

Alle gekheid op een stokje: het is geen geheim dat Tom en Emma het buiten de set altijd goed met elkaar konden (en kunnen) vinden. Dat ze elkaar na al die jaren nog steeds opzoeken, wil alleen maar zeggen hoe sterk hun vriendschap is. Of zit er meer achter?

Draco hartje Hermelien

Volgens magazine Elle zou dat zomaar kunnen. "Al járen hopen Harry Potter-fans dat de twee in real-life iets krijgen - Emma Watson gaf jaren geleden al toe dat ze tijdens het schieten van de Potter-films altijd een crush op Tom Felton had, die toen samen was met vriendin Jade Olivia - en nu de twee allebei vrijgezel zijn op hetzelfde moment, zit het er misschien wel in." We houden jullie uiteraard op de hoogte! 

Lees verder