Daniel Radcliffe als Harry Potter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daniel Radcliffe als Harry Potter

J.K. Rowling drukt geruchten televisieserie Harry Potter de kop in

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het leek er even op dat Harry Potter de overstap zou maken naar het kleine scherm. Maar volgens J.K. Rowling klopt er niets van de geruchten!Afgelopen week schreven we dat er een heuse Harry Potter-serie in de maak was. Deze serie zou zich afspelen voor de gebeurtenissen in de boekenreeks. Volgens We got this covered, de website die het nieuws als eerste naar buiten bracht, zou de reeks geproduceerd worden voor de toekomstige streamingdienst van Warner Bros. Maar de geruchten werden al snel ontkend door de Hollywood-studio. En ook J.K. Rowling zegt van niets te weten!

‘Giswerk’

Een woordvoerder van J.K. Rowling zegt tegenover Hypable.com: “Er zijn momenteel geen plannen om de Harry Potter-verhalen om te zetten naar een televisieserie. Iedere bericht hierover is puur giswerk.” Maar of de geruchten daarmee van tafel zijn…

Tovenaar

Optimistische fans vinden het opvallend dat Rowling ontkent dat de Harry Potter-verhalen worden bewerkt voor televisie, maar dat zij niet ontkent dat er een reeks in de maak is die zich afspeelt in de wereld van de bebrilde tovenaar. En nu Warner Bros. het moet opnemen tegen onder meer Star Wars (Disney+) en The Lord of the Rings (Amazon) zouden de studiobonzen wel gek zijn als ze hun populairste franchise op de plank laten liggen!

Lees verder