Hoe is het nu met Ferry Doedens?

Door Redactie
OnlyFans-creator Ferry Doedens

De afgelopen maanden stond het leven van Ferry Doedens flink op zijn kop. Niet alleen werd hij ontslagen bij GTSTen verloor hij zijn management, ook stond zijn veelbesproken carrière op OnlyFans in de spotlights. Inmiddels is hij tot rust gekomen, zo vertelde hij vanavond in Shownieuws.

Rouwperiode na GTST

"Toen Goede Tijden voor mij stopte, was dat wel een grote verandering. Als je 12 jaar lang in zo'n productie zit, wat een trein is die maar doorgaat, en dat stopt, dan moet je dat verwerken. Een stukje rouwen", vertelt hij openhartig aan Thom Goderie. "Dat is een proces en is niet in één week klaar. Dat zijn dingen die bij het leven horen, maar tegelijkertijd is het interessant. Je leert er namelijk wel van."

Leren en reflecteren

Ferry Doedens leerde op zijn beurt vooral naar zichzelf te kijken."Wat ik ervan geleerd heb, is dat ik iemand ben die altijd aanstaat. Ik heb geleerd om iets meer mijn rust te vinden en niet altijd maar 100 dingen tegelijk te hoeven doen, want dan loop je jezelf voorbij", legt hij uit, en dat weet hij nu als geen ander. "Laat ik erop houden dat ik het zie als een hele nieuwe fase in mijn leven om mezelf iets meer te ontdekken en uit te vinden wie ik ben." 

Win het weekend van je dromen!

Toekomstplannen

Goede Tijden, Slechte Tijden mag dan voor Ferry verleden tijd zijn, maar de jonge influencer zit duidelijk niet bij de pakken neer. Zo is hij nog altijd druk met zijn carrière op OnlyFans en heeft hij net zijn nieuwe single Niemand zoals jij uitgebracht.

Shownieuws is iedere werkdag weer om 23.00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.