Moeder Ferry Doedens was ‘boos en verdrietig’ over OnlyFans-account

Door Redactie
OnlyFans-creator Ferry Doedens

OnlyFans is een snelle en sexy manier om flink wat geld bij elkaar te strippen. Daar kwam ook Ferry Doedens achter na zijn vertrek bij Goede Tijden, Slechte Tijden, maar niet iedereen was daar blij mee.

Ferry vertelde in de nieuwste LINDA dat zijn moeder het lastig vond. “Ze steunt me altijd. Toen ik haar vertelde over OnlyFans was ze echt boos en verdrietig, maar ze laat me niet vallen.” Ze is trouwens niet de enige die de carrièreswitch moeilijk vond. Ook Beau van Erven Dorens maakte zich zorgen over Ferry’s OnlyFans.

Badkamer-content

Toch is zijn moeder zo erg nog niet, want ze steunt Ferry’s dromen altijd en overal. Zelfs in de badkamer van een hotel... “Laatst waren we samen in een hotelletje”, vertelt de ex-GTST-acteur. “Zei ze ineens: ‘Je mag wel gewoon wat content in de badkamer gaan maken, hoor.’ Daar moest ik erg om lachen.

‘Een jaartje of twee’

Nu wil Ferry alleen nog maar van dag tot dag leven en niet alleen maar ‘meer, meer, meer’. “Het gevoel dat niemand meer met me wil werken begint gelukkig een beetje weg te ebben. Paul de Leeuw zei tegen me: ‘Bekijk het zo dat je over tien jaar kunt zeggen: ‘Oh ja, dat OnlyFans heb ik ook nog een jaartje of twee gedaan’’ Die gedachte gaf me wel rust.

Meer weten over wie te vinden zijn op het sexy pornoplatform? Hier vind je de 7 meest opmerkelijke beroemdheden op OnlyFans.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.