Beau maakt zich zorgen over OnlyFans-carrière Ferry Doedens

Door Redactie
OnlyFans-ster Ferry Doedens van Socials, Seks en Centen
© ANP

Gisteravond was Ferry Doedens te gast bij Beau van Erven Dorens. En natuurlijk konden zijn pikante activiteiten op OnlyFans niet onbesproken blijven.

Socials, Seks & Centen

Ferry Doedens schoof gisteravond bij Beau om te praten over Socials, Seks & Centen. In deze nieuwe docuserie van Powned duikt de voormalige GTST-acteur in de wereld van OnlyFans, een website waar mensen tegen betaling erotisch getinte foto’s en video’s van zichzelf delen. Maar Beau van Erven Dorens is niet bepaald gerustgesteld na het zien van de serie…

‘Een beetje lost’

Ik zie een jongen die op de rand van zijn bed zit en eigenlijk als ik in je ogen kijk een beetje lost is. Snap je wat ik bedoel?”, vroeg Beau aan Ferry Doedens. “Ik maak me zorgen als ik die serie zie.” Daarnaast vroeg de talkshowhost of de OnlyFans-ster genoeg mensen om zich heen heeft die hem mentaal kunnen ondersteunen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Grenzen

Ferry Doedens probeerde Beau een beetje gerust te stellen. Volgens Doedens houdt hij de regie stevig in handen en gaat hij niet over zijn eigen grenzen. Hij hoopt dan ook mensen inzien dat hij meer te bieden heeft dan zijn NSFW-bezigheden op OnlyFans. “Ik ben aan het zingen, ik ga ook weer gewoon acteren. Dat zijn allemaal positieve dingen”, aldus Doedens.

Ferry Doedens is trouwens beslist niet de enige die een account heeft aangemaakt op de spraakmakende site. Dit zijn de zeven opmerkelijkste beroemdheden op Only Fans!