Jinek-kijkers vol lof over Ferry Doedens: 'heel stoer'

Ferry Doedens in Jinek

Talkshow Jinek, die er mogelijk heel anders gaat uitzien, had gisteren Ferry Doedens aan tafel zitten om te praten over zijn leven na GTST en natúúrlijk kwam ook zijn beginnende pornocarrière aan bod. Veel kijkers lopen weg met de acteur en vinden 'm dapper.

In eerste instantie wilde Ferry niet dat Nederland te weten kwam dat hij op OnlyFans zat, een platform waar mensen tegen betaling seksueel getinte foto's en filmpjes te zien krijgen. Hij had ons land 'geblockt', maar beelden begonnen toch uit te lekken. "Een beetje naïef. Een beetje dom. Maar je hebt altijd mensen die via een omleiding kunnen zoeken. En dus begonnen mensen mij in het Nederlands te benaderen."

'Geen weg terug'

"Toen had ik het gevoel: er is geen weg meer terug. Dit gaat uitlekken", legde Ferry uit. "Dat zag je ook bij een aantal andere Bekende Nederlanders. Ik raakte een klein beetje in paniek." Inmiddels is die paniek wel weg en gaat hij érg lekker. De abonnees blijven maar komen (no pun intended) dus het is flink cashen voor Ferry en Ferry Jr. Hij ziet het als "creatief ondernemen". "Ik heb het nu zeker omarmd."

Superguide Podcast: Bankplakkers

'Heel stoer'

Afgelopen Kerst vertelde Ferry het ook aan zijn moeder, die haar zoon support. "Ze reageerde heel lief. Ze veroordeelt me niet en ze is nog steeds heel trots op me. Ze zei letterlijk: go for it", vertelde hij met tranen in de ogen.

Veel kijkers liepen weg met Ferry en vonden dat hij heel eerlijk en puur overkwam. Ook vinden ze het een tikkie preuts dat hij zich hierover 'moet' verantwoorden. Een greep uit de reacties.

Jinek is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4.