Jenelle Evans

Veronica Superguide logo
Jenelle Evans

Hoe is het nu met de sterren van Teen Mom?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Er gaat de laatste tijd geen week voorbij zonder nieuws over Teen Mom! Vooral Jenelle Evans en Amber Portwood maken het nogal bont… Een mooie aanleiding om eens te kijken hoe het tegenwoordig met deze - en een aantal van de andere - moeders uit Teen Mom is!

1. Jenelle Evans

Jenelle Evans raakte laatst de voogdij over haar drie kinderen kwijt. Haar man David Eason, die ze op Tinder ontmoette, schoot namelijk hun hondje Nugget dood, waarop de politie en zorginstanties besloten dat de situatie thuis simpelweg te gevaarlijk was. Vergeet daarbij trouwens ook niet dat de ‘tienermoeder’ zelf eveneens nogal dol is op wapens. MTV vond het zo langzamerhand ook wel eens welletjes en besloot Jenelle te ontslaan. De Teen Mom werd daarop zo kwaad dat ze besloot haar collega Amber Portwood onder de spreekwoordelijke bus te gooien

2. Amber Portwood

Amber Portwood brengt het er namelijk nauwelijks beter vanaf! Deze Teen Mom werd recentelijk nog gearresteerd omdat ze haar partner Andrew Glennon achterna zat met een machete! En nog erger: op dat moment droeg hij hun kindje op zijn arm. De rechter vond de situatie bijzonder kwalijk, zodat Amber eveneens moest pleiten voor de voogdij over haar kinderen. Zoals Teen Mom-kijkers weten, heeft Amber echter sowieso nogal losse handjes, zo mishandelde ze eerder haar ex-vriend Gary Shirley.

Amber Portwood Teen Mom

3. Maci Bookout

Yes, na twee horrorverhalen eindelijk een verhaal zonder geweldpleging! Het gaat namelijk best oké met Maci Bookout. Inmiddels heeft de Teen Mom nog twee kinderen gekregen. Niet met haar ex Ryan Edwards, maar met Taylor McKinney. De twee zijn getrouwd en vormen naar ons beste weten een gelukkig gezinnetje! Maci heeft daarnaast twee boeken uitgebracht, namelijk Bulletproof en I Wasn’t Born Bulletproof. Ex-vriend Ryan brengt het er echter minder goed vanaf, zo is hij al twee keer gearresteerd met drugs op zak…

4. Leah Messmer

Leah Messmer en haar ex-man Corey Simms gingen uit elkaar toen Leah vreemd bleek te gaan met haar ex… Daarna regelden ze gelukkig echter wel netjes de voogdij over hun dochtertjes Ali en Aleeah. Althans, tot aan 2015, toen Leah tijdelijk de voogdij kwijtraakte na klachten van Corey. Inmiddels lijken de twee echter weer samen door één deur te kunnen. In de tussentijd kreeg Leah een dochter met Jeremy Calvert, maar ook die relatie hield geen stand. Leah liet zich vervolgens opnemen wegens een depressie en angststoornis. Inmiddels lijkt het beter te gaan met de single Teen Mom!

Leah Messmer Teen Mom

5. Catelynn Lowell

Catelynn Lowell en Tyler Baltierra zijn onze favoriete Teen Mom-deelnemers! Het deed ons daarom enorm goed om te ontdekken dat de twee nog altijd samen zijn. In de jaren na hun eerste tv-optreden en de bijbehorende adoptie van hun eerste kindje, heeft het stel twee kinderen samen opgevoed. Daarbij hoorden echter wel de nodige struggles, zoals een miskraam en een depressie. Gelukkig bleken Catelynn en Tyler sterk genoeg om er samen bovenop te komen! Ook werkten ze samen aan de Teen Mom spin-off Reunited.

6. Chelsea Houska

Veel van het Teen Mom-drama rondom Chelsea Houska draaide om haar ex Adam Lind. Na jarenlang amper naar zijn dochter Aubree omgekeken te hebben, probeerde hij tijdens het zesde seizoen gezamenlijke voogdij te krijgen. Hij verloor de rechtszaak, maar mocht zijn dochter onder begeleiding (blijven) zien. In de tussentijd leerde Chelsea haar huidige man Cole DeBoer kennen. Samen hebben zij twee kinderen. Hij beschouwt Aubree ook als zijn dochter, zodat zij inmiddels ook zijn achternaam draagt.

Chelsea Houska Teen Mom

7. Farrah Abraham

Nog voordat MTV afscheid nam van Jenelle Evans stuurde de zender Teen Mom-ster Farrah Abraham ook al de laan uit. MTV was er namelijk niet van gediend dat Farrah haar geld verdiende in de seksindustrie. De Teen Mom snapte er niets van en beschuldigde MTV van vrouwenhaat, sex-shaming en discriminatie. Volgens MTV was haar optreden als camgirl echter in strijd met de boodschap van de show... De twee partijen hebben de strijdbijl echter alweer begraven, zo kon je Farrah recentelijk nog zien in Ex on the Beach USA.

Lees verder