Hoe is het nu met de Mean Girls cast?

Veronica Superguide logo
Hoe is het nu met de Mean Girls cast?

Hoe is het nu met de Mean Girls cast?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Omdat het toch een beetje onduidelijk blijft of Mean Girls ooit een échte opvolger krijgt, besloten wij maar eens te kijken hoe het nu met de cast gaat. Wat spoken The Plastics en hun schoolgenootjes tegenwoordig uit?

Lindsay Lohan - Cady Heron

Het kan je niet ontgaan zijn dat Lindsay Lohan een flinke poos niet te zien was op het witte doek. Nadat haar strandclub flopte en haar realityshow een waar dieptepunt bleek, besloot de actrice terug te keren naar Hollywood! Tot dusver alleen niet met daverend succes... Among the Shadows, een van Lindsay haar meest recente films, scoort bijvoorbeeld 30% op Rotten Tomatoes. Hopelijk komt er snel een beter project op haar pad! Alhoewel inmiddels duidelijk is dat ze in ieder geval kan fluiten naar de hoofdrol in De Kleine Zeemeermin...

Rachel McAdams - Regina George

Daar waar Lindsay Lohan al snel behoorlijk onderuit ging, gaat het nog steeds hartstikke lekker met de carrière van Rachel McAdams! Doctor Strange, True Detective, About Time en The Notebook; het is slechts een kleine greep uit de behoorlijk indrukwekkende filmografie van de actrice. Ook de toekomst lijkt veelbelovend, zo doen geruchten de ronde dat je Rachel in de toekomst kunt bewonderen in Sherlock Holmes 3. Daarnaast is ze al jarenlang gelukkig met scenarioschrijver Jamie Linden, met wie ze een zoontje heeft.

Rachel McAdams

Lacey Chabert - Gretchen Wieners

Lacey Chabert zal voornamelijk bekend blijven van haar rol als Gretchen "fetch" Wieners in Mean Girls. Een blik op haar Instagram leert ons namelijk dat ze tegenwoordig enkel nog rolletjes aanneemt in sentimentele B-films... Wat voor ons interessanter is, is haar stemmenwerk! Je hoorde haar in verschillende animatieseries voorbij komen, waaronder: Voltron: Legendary Defender, Kung Fu Panda: The Paws of Destiny en Young Justice. Nog belangrijker is het feit dat Lacey ook in real life gelukkig lijkt. Kijk maar naar onderstaande foto van haar dochtertje!

Amanda Seyfried - Karen Smith

Net als Rachel McAdams heeft ook Amanda Seyfried een indrukwekkende carrière opgebouwd na Mean Girls. Denk maar eens aan Les Miserables, Mamma Mia!, Twin Peaks en Big Love. Fun fact: je had de actrice ook in een Marvel-film kunnen zien... Die rol sloeg ze echter af! Maar gelukkig blijft die 'misstap' Amanda niet achtervolgen: er staan namelijk 3 grote films op haar planning. Tot slot nog even een kijkje in het privéleven van deze Mean Girls-ster: Amanda kreeg 3 jaar geleden een kindje met acteur Thomas Sadoski.

Lizzy Caplan - Janis Ian

Cloverfield, Now You See Me 2, 127 Hours; als je het idee hebt dat je Lizzy Caplan na Mean Girls nog wel eens in een film hebt gezien, dan heb je helemaal gelijk! De laatste tijd lijkt de actrice zich meer te richten op series, zoals Truth Be Told, Castle Rock en Das Boot. Voor zover bekend, is Lizzy alweer een poos gelukkig met acteur Tom Riley. Zij daten sinds 2017. Daarvoor was Lizzy een aantal jaar samen met Friends-acteur Matthew Perry.

Lizzy Caplan

Daniel Franzese - Damian

Een blik op het Instagram-profiel van Daniel Franzese leert ons dat hij zich in zijn dagelijks leven enorm goed weet te vermaken! Daarbij heeft hij ook het acteren niet compleet vaarwel gezegd. Echt grote klappers kunnen we alleen niet ontdekken in zijn filmografie. Daniel duikt echter wel met grote regelmaat op in verschillende film- en tv-bijrollen. We noemen: War of the Worlds, CSI: Crime Scene Investigation en Glow

Jonathan Bennett - Aaron Samuels

En dan ons laatste Mean Girls-castlid: Jonathan Bennett. Net als bij de hierboven besproken Daniel Franzese zag je Jonathan na zijn rol in Mean Girls voornamelijk terug in allerlei bijrolletjes. Het gaat dan bijvoorbeeld om gastrollen in series als Smallville, Veronica Mars en Awkward. Ach ja, zolang hij maar happy is. Onderstaande foto's stemmen ons wat dat betreft enorm positief!

Een tweede Mean Girls-film met de oude cast blijft mogelijk maar een echte aankondiging is er nog niet geweest. De diehard fans hebben alsnog iets om in de gaten te houden: de nieuwe musicalfilm die sowieso wél gaat komen! En daarnaast gaat het origineel, een van de beste young adult-films ooit, gelukkig ook nooit vervelen!

Lees verder