Lindsay Lohan's Beach House werd helaas geen hit op MTV

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lindsay Lohan's Beach House werd helaas geen hit op MTV

Tegenslag voor Lindsay Lohan: strandclub is een flop

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Lindsay Lohan vond zichzelf uit als baas van een strandtent, maar daar trapte bijna niemand in. De strandtent van La Lohan op Mykonos is een dikke sof geworden…

Lindsay Lohan leek haar leven weer aardig op de rails te hebben, door het iets rustiger aan te doen. Ze kocht een strandclub op het Griekse eiland Mykonos, en kreeg een realityshow op MTV, Lindsay Lohan’s Beach Club. De ster heeft weer een deukje opgelopen… de show is geflopt en haar strandtent lijkt gesloten!

De showsite Page Six ontdekte dat Lindsay Lohan’s Beach Club geen tweede seizoen krijgt, en sprak met meerdere mensen die geprobeerd hadden om Lohan Beach House te bereiken. De tent zat potdicht, en zelfs het naambord was verwijderd!

De actrice heeft nog een nachtclub in Athene, en nog ergens een strandtent op Rhodos. Voor zover bekend zijn deze locaties nog steeds geopend. De vestiging op Mykonos is nu nog steeds niet geopend, terwijl het toeristenseizoen al in april/mei begint op het Griekse eiland. Men dacht dat deze post op Instagram het einde van het eerste seizoen Lindsay Lohan’s Beach Club vierde, maar hoogstwaarschijnlijk is het gewoon over en uit op Mykonos… Qua programma én strandtent!

Lindsay Lohan

De serie, die draait om de strandtent van Lohan op Mykonos, was geen succes op MTV… De hoofdrollen waren vooral weggelegd voor haar personeel, en Lohan zelf was niet vaak te zien. De kijkers prikten daar doorheen, en in de serie lag het dramagehalte ook behoorlijk laag. In de horeca is het natuurlijk al keihard werken, dus dan heb je eigenlijk geen tijd voor extra drama!

Lohan neemt het verhaal van Page Six héél goed op! Volgens haar gaat de club alleen maar verhuizen, en heb je geen belangrijkere dingen om over te schrijven en weet je wel dat ik Syrische kindjes help in Istanbul, etc? Okee, Lindsay, leg alsjeblieft die briefopener neer!

Lindsay Lohan had lange tijd nogal een opmerkelijk bestaan, qua drank- en drugsgebruik en een verder redelijk neerwaartse spiraal waar ze in zat. Het leek een tijd weer goed te gaan, voornamelijk omdat ze buiten de publiciteit probeerde te blijven. Recent gaf ze aan weer terug te willen keren naar een muziekcarrière.

Hoe dan ook; voor Lohan Beach House hoef je niet meer naar Mykonos af te reizen... De strandtent zien we ook niet meer terug op MTV, in tegenstelling tot realityshow The Hills; daarvan verschijnt binnenkort een nieuwe versie.

Lees verder