Kardashians, move over! ‘Lindsay Lohan komt met eigen realityshow'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kardashians, move over! ‘Lindsay Lohan komt met eigen realityshow'

Kardashians, move over! ‘Lindsay Lohan komt met eigen realityshow'

|
|

Laatste update:

Lindsay Lohan laat haar wel en wee weer vastleggen voor een realityshow. Vanaf volgende maand wordt de voormalig kindster, die schitterde in succesfilms als The Parent trap, Freaky Friday en Mean Girls, gevolgd door camera's voor een nieuwe MTV-show. Dat meldt Page Six op basis van ingewijden.

Zakenvrouw

Lindsay vertelde The New York Times vorige maand al dat ze plannen had voor een realityshow. Volgens Page Six komt die er nu, hoewel nog niet bekend is wanneer de serie op de buis komt. De show, die wordt gemaakt door het team achter successen als Keeping Up With The Kardashians en Road Rules, gaat over Lindsays leven als zakenvrouw in Griekenland. 

My big, fat, Greek comeback?

De gevallen actrice, die sinds het eind van de 00’s nauwelijks nog in iets noemenswaardigs speelde en enkel het nieuws haalde wegens haar drugsgebruik, anorexia, aanrijdingen, hoge schulden en ruzies met Hollywood-collega’s, opende eerder dit jaar haar Lohan Beach House op Mykonos. Volgens geruchten heeft ze ook plannen voor een strandclub op Rhodos.

Lekker losjes

"De show krijgt een Europees tintje", verklapte de bron. "Lindsay heeft het gevoel dat het filmen daar losser is dan in Los Angeles of New York." Volgens de ingewijde komen er "veel Engelse gasten" langs in Lindsays show, omdat de Britten Mykonos goed weten te vinden.

'You smell like a baby prostitute'

De tienerklassieker Mean Girls is al bijna vijftien (!) jaar oud. Onlangs haalde Lindsay voor W Magazine wat herinnigeringen op aan de film, door haar meest memorabale quotes uit de bioscoophit op te rakelen. Fetch, hè?

Lees verder