Lindsay Lohan wil hoofdrol in De Kleine Zeemeermin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lindsay Lohan wil hoofdrol in De Kleine Zeemeermin

Lindsay Lohan wil hoofdrol in De Kleine Zeemeermin

|
|

Laatste update:

Live-action varianten op animatiefilms zijn hot and happening. Lindsay Lohan wil niet achterblijven en solliciteerde openlijk naar een rol in De Kleine Zeemeermin.

Lindsay vs. Ariël

De redhead, die we voornamelijk kennen uit Mean Girls en The Parent Trap, liet er geen gras over groeien gooide een post op Instagram. Aan de linkerkant van het kiekje zien we Lohan met haar rode haren en rechts staat Ariël, oftewel De Kleine Zeemeermin. 

Instagram

Als je nu op de post klikt zie je enkel “#thelittlemermaid” als bijschrift staan, maar volgens Entertainment Weekly had Lohan in eerste instantie "Ik zal weer zingen, als Ariel, Disney stem toe dat Bill Condon regisseert" erbij geschreven. Hierna voegde ze toe dat zusje Ali van haar het openingsnummer van de film zou mogen zingen. 

De Kleine Zeemeermin

Lohan is al een tijdje niet meer op het witte doek te zien geweest. Behalve haar rebelse gedrag dat af en toe de pers haalt, zagen we haar voor het laatst in Scary Movie 5. Mochten de bazen bij Disney Lohan echt casten, dan zou de live action-remake van De Kleine Zeemeermin Lohans loopbaan weer nieuw leven in kunnen blazen. De meeste live action-films, waaronder The Jungle Book en het aankomende spektakel Beauty and the Beast, lijken garantie voor succes. 

Lees verder