André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes

Hoe is het met André Hazes in lockdown?

|
|

Laatste update:

Thuisquarantaine hakt er flink in. Het openbare leven ligt zo goed als plat en we moeten zoveel mogelijk binnenblijven. Hoe gaan onze BN’ers eigenlijk met deze situatie om en kunnen we nog iets van ze leren? Met vandaag: André Hazes.

Hoewel André eerder nog – zoals zovelen, helaas – wat laconiek deed over het coronavirus, kwam hij daar later toch op terug: hij ziet de ernst er nu óók van in. Maar wat doe je wanneer je opeens niet meer kan optreden als Nederlands bekendste volkszanger? Laten we eens kijken hoe hij de thuisquarantaine doorkomt!

Sportschool

We beginnen met iets waar half Nederland zich momenteel zorgen om maakt: hoe blijf ik fit? Wie André’s insta een béétje volgt, weet dat ‘ie normaal gesproken een afgetraind sportschoolbeest is. Nu al die gyms hun deuren op slot moeten houden, moeten we improviseren. Voor ‘Dré’ is het simpel: die haalt de gym gewoon in huis! Kijk, dat is nog eens dedication!

Werken

Euhm… wat? Werken?! Jazeker. Hoewel zijn optredens uiteraard stilliggen, is er altijd genoeg werk aan de winkel. De voice-over inspreken voor de nieuwe SBS6-show Getekend Voor Het Leven – over ongewenste tattoos, gepresenteerd door André zelf – kan zelfs in tijden van thuisquarantaine. Geen probleem. Het programma is overigens wel uitgesteld. De opnames konden door de coronacrisis niet worden voltooid. Maar hé: die voice-over is alvast (deels) gepiept!

Bandlid pranken

Er komt een moment dat zelfs Netflix gaat vervelen. En ook dat scrollen door de social-tijdlijnen komt je op een gegeven moment de neus uit. Gelukkig kun je altijd nog dat archief in je mobieltje gebruiken om gênante foto’s van je maten online te slingeren! En dat is precies wat André deed bij de drummer van zijn band, Micky. Het begon met het schattige beeld hieronder en liep vervolgens al snel volledig uit de hand.

Hoe is het met André Hazes in lockdown?

Zoontje voor de gek houden

Zo’n kleine koter in huis is natuurlijk ook een heerlijk slachtoffer als het gaat om smerige grapjes. En laat dat maar aan André over. Al zijn insta-volgers konden meegenieten toen André vanuit het wc-hokje zoontje Dré – die voortaan niet meer herkenbaar in beeld komt - voor de gek hield. “Is dat poep?” Aww, arm jochie!

Quality time

Misschien wel het belangrijkste van álles: André, Monique, Dré en hun trouwe viervoeters hebben nu alle tijd van de wereld om samen als gezin flink wat quality time door te brengen. We hoeven je niet te vertellen over het geruchtmakende showbizzleven van André en de gestrande relatie met Bridget, maar dat zal er ongetwijfeld hebben ingehakt. Anyway: nu kunnen ze weer als één gezin genieten. Samen playstationen, nieuw speelgoed uitproberen en het huis in paassferen brengen; het komt allemaal voorbij in huize Hazes.

Benieuwd naar andere BN’ers? Dit is hoe Chantal Janzen de lockdown beleeft.

Lees verder