André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes

Bandlid zet André Hazes flink voor schut

|
|

Laatste update:

Drummer Micky Fisser van de André Hazes Band zet zijn maatje even flink voor paal op Instagram. Oude, niet zo flatteuze foto's vliegen je om de oren!

André begon de 'battle' zelf door kinderfoto's van Micky online te gooien, zoals deze:

Bandlid zet André Hazes flink voor schut

André vs. Micky

Het liep al snel helemaal uit de klauwen toen André steeds meer jeugdfoto's wist te vinden. Maar drummer Micky sloeg keihard terug. In het filmpje hieronder is te zien dat hij ook enkele pareltjes van André uit de archieven wist te trekken. Al vond hij het na een tijdje alweer genoeg geweest. "Ik ben er klaar mee."

Corona-crisis

Op deze manier heeft André tóch een manier gevonden om in tijden van de coronacrisis (die hij eerder nog onderschatte) contact te houden met zijn trouwe bandleden. Die kunnen nu natuurlijk niet samen optreden. En dat hij ze enorm mist, is wel duidelijk geworden. Zo zette André gisteren een filmpje online van een optreden. "Zo’n zin om weer te spelen met jullie!❤️", schrijft hij erbij.

Monique

Eerder kwam André's vriendin Monique Westenberg ook al met een corona-update. Ze deelde een hartverscheurend momentje op insta waarin we zagen hoe de kleine Dré zijn opa en oma toch nog even kon zien. Aww...

Lees verder