Monique Westenberg en Andre Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg en Andre Hazes

André Hazes en Monique: kleine Dré voortaan onherkenbaar op social media

|
|

Laatste update:

André Hazes en Monique Westenberg hebben laten weten dat hun zoontje André junior voortaan niet meer herkenbaar te zien zal zijn op hun social media-accounts. Dat bevestigt het stel tegenover RTL Boulevard. De reden? Kleine Dré wordt steeds vaker herkend en dat is niet handig aangezien hij bijna naar school gaat!

Kleine Dré voortaan onherkenbaar op social media

André Hazes en Monique Westenberg hebben besloten om hun zoontje niet meer herkenbaar in beeld te brengen op social media. De oplettende kijker had al gezien dat André het gezicht van kleine Dré laatst ook al eens blurde in een filmpje. Dat bleek dus een voorbode! Waarom André en Monique nu tot dit besluit zijn gekomen? Dat komt omdat hun zoontje steeds vaker herkend wordt én binnenkort naar school gaat. Zodoende leek het ’t stel gepast om de privacy van André junior vanaf nu wat beter te beschermen.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

André en Monique maakten het Instagram official

Social media lijkt prominent aanwezig te zijn in het leven van André Hazes en Monique Westenberg. Sterker nog: toen het stel besloot om het weer samen te proberen, zagen we dat als eerste op Instagram! Of wat te denken van deze foto-battle met drummer Micky Fisser? Ach ja, wij kunnen het natuurlijk eigenlijk alleen maar toejuichen dat ouders hun (jonge) kinderen onherkenbaar maken op social media! 

Lees verder