HLF8 na zomerstop terug met nog te bepalen presentator

Johnny de Mol HLF8

HLF8 gaat bijna met zomerstop. Talpa laat weten dat de talkshow na de zomer gewoon terugkeert op tv. Wie HLF8 dan gaat presenteren, is echter nog niet bekend. "Daar gaan we nog mee aan de slag."

HLF8 komt terug

De laatste aflevering van dit seizoen van HLF8 is volgende week vrijdag te zien. De talkshow keert na een zomerstop echter gewoon weer terug op televisie. Zo laat een woordvoerder van Talpa weten. De talkshow is vanaf 29 augustus weer te zien.

Met Johnny de Mol?

Johnny de Mol stopte voorlopig als presentator van HLF8 vanwege beschuldigingen van wangedrag. Op dit moment presenteren Leonie ter Braak en Hélène Hendriks de talkshow. Wie de presentatie volgend seizoen op zich neemt, weet Talpa nog niet. Komt Johnny terug? Of blijven Leonie en Hélène rouleren? "Daar gaan we nog mee aan de slag", vertelt de woordvoerder.

Ongepast gedrag

Johnny liet eind april weten voorlopig met de presentatie van HLF8 te stoppen na een nieuwe beschuldiging van ongepast gedrag. "Ik stop voorlopig met het presenteren van mijn programma. Bovenop de eerdere beschuldigingen en verdachtmakingen (van Johnny’s ex Shima Kaes, red.) is er deze week een nieuwe, anonieme valse beschuldiging geuit. Daardoor wordt het voor mij en de redactie onmogelijk om dit werk voort te zetten."

HLF8 is vanaf 29 augustus weer terug op televisie. In de zomerstop kun je kijken naar een vroege editie van Shownieuws.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.