Johnny de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny de Mol
BN'ersSBSHLF8ShownieuwsTVTalkshow

Talkshow HLF8 maakt plaats voor Shownieuws

|
|

Laatste update:

SBS 6 gooit binnenkort de programmering om. Talkshow HLF8 van Johnny de Mol gaat met zomerstop, maar de zender gaat géén herhalingen uit het archief trekken: er komt een vroege editie van Shownieuws.

Vervanging

SBS 6 gaat vanaf 30 mei over naar de zomerprogrammering, zo blijkt uit de nieuwe gidsgegevens. Door deze omschakeling zal HLF8 niet meer te zien zijn in de avond. Een week later op 3 juni moeten Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen van Vandaag Inside gedag zeggen tegen hun kijkers, want ook dit programma wordt dan uit de programmering gehaald. De talkshow van Johhny de Mol wordt vervangen door Shownieuws, wat er in plaats van Vandaag Inside komt, is nog niet bekendgemaakt.

Mogelijk exit voor altijd

De heren van Vandaag Inside kunnen heerlijk genieten van een zomerstop, om daarna weer terug te keren voor een nieuw seizoen van het programma. Johnny daarentegen zal met veel onzekerheid zijn laatste afleveringen moeten doen. De HLF8-host is al langere tijd in opspraak door de vermeende mishandeling van zijn ex-verloofde Shima Kaes, waarvan eerder deze maand schokkende details naar buiten werden gebracht. Toch bleef de presentator elke avond trouw zijn programma presenteren. De ophef in combinatie met belabberde kijkcijfers, waar HLF8 eigenlijk altijd al mee kampte, maakt het onzeker of Johnny na de zomer überhaupt wel terugkeert.

Kritiek

Johnny kreeg al vanaf het begin van zijn show een lading kritiek over zich heen. De presentator kon zich daar goed in vinden, vertelde hij eerder dit jaar in een interview met Veronica Superguide

 

HLF8 is nog tot en met 30 mei elke werkdag om 19.30 te zien op SBS 6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul, Roar en The Kardashians. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees ook

Lees verder