Johnny reageert in HLF8 op beschuldigingen mishandeling: 'Niets van waar!'

johnny de mol

Johnny de Mol begon de uitzending van zijn talkshow HLF8 vanavond met een bijzondere mededeling. Hij reageerde op de beschuldigingen namens zijn ex Shima Kaes, over vermeende mishandeling binnen hun relatie. Vandaag bracht HP/De Tijd naar buiten dat Shima vorige week twee dagen uitgebreid is verhoord door de politie

'Geslagen, geschopt en gewurgd'

Nadat hij zijn gasten aankondigde, begon Johnny: "Maar dan even dit. De persoonlijke noot... Want voor mij zijn er wel leukere dagen geweest. Ik heb zelfs nog wel even getwijfeld of ik hier zou gaan staan vanavond. Omdat er een publicatie is verschenen waarin mijn ex mij opnieuw beschuldigt dat ik haar heb geslagen, geschopt en gewurgd."

'Ik heb dit niet gedaan' 

Johnny vervolgt: "Het gaat over een relatie van zeven jaar geleden. En die relatie die was echt niet allemaal harmonie. Die verdiende zeker niet de schoonheidsprijs. Maar met alle eerlijkheid en met twee vingers in de lucht: er is niéts van waar. Ik heb dit allemaal niet gedaan. En van mishandeling is zeker geen sprake."

'Ik zal mij verdedigen' 

Johnny laat ook weten waarom hij niet eerder heeft gereageerd. "Reageren op al deze aantijgingen zou alleen maar een welles-nietes-verhaal opleveren met uiteindelijk een moddergevecht in de media. En daar hebben we niet aan mee gedaan en dat ga ik ook nu niet doen. Maar geloof me: dat is best wel lastig. Wanneer dit een zaak wordt - en daar ziet het wel naar uit - dan zal ik mij verdedigen en verantwoorden op de daarvoor bestemde plek."

'Er zijn belangrijkere dingen' 

Johnny sloot zijn verhaal af: "Niet dat dit niet belangrijk is, maar er zijn ook belangrijkere dingen. Dus we gaan over naar de orde van de dag. Dus ik zeg: naar de banken."

Vermeende mishandeling in Mexico 

Shima Kamali Sarvestani, beter bekend als Shima Kaes, had in 2014 een relatie van een jaar met Johnny de Mol. In 2020 deed ze aangifte van mishandeling en poging tot doodslag tegen De Mol.

Je ziet HLF8 elke werkdag op SBS6, om 19:30 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.