Johnny de Mol in HLF8

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny de Mol in HLF8
HLF8TV

HLF8 maandag 29 augustus weer van start zonder Johnny de Mol

|
|

Laatste update:

Een flinke domper voor Johnny de Mol... Zijn talkshow HLF8 gaat maandag 29 augustus weer van start, maar wel zonder Johnny... Het presentatiestokje wordt overgenomen door Hélène Hendriks en Leonie ter Braak. Zij wisselen elkaar af. Eerder dit jaar stopte Johnny met het presenteren van HLF8 vanwege beschuldigingen dat hij zijn ex-verloofde zou hebben mishandeld.

Wachten op meer duidelijkheid

Of en wanneer Johnny weer terugkeert als presentator in de talkshow is niet duidelijk. Talpa zegt tegen De Telegraaf dat Johnny 'zijn werkzaamheden weer oppakt bij HLF8 zodra er meer duidelijkheid in het proces'. Shima Kaes, de ex van Johnny, beschuldigt hem namelijk van zware mishandeling, poging tot doodslag en misbruik. Of het Johnny's eigen keuze is om nog niet terug te keren, is niet bekend.

Oude bekenden

Op maandagen, dinsdagen en woensdagen is de presentatie in handen van Hélène. Op donderdagen en vrijdagen is het de beurt aan Leonie. Zij presenteerden het programma al eerder. Kijkers van HLF8 vonden Hélène een verfrissende vervanging. Toch denkt de presentatrice dat Johnny zeker terugkeert naar de talkshow. Ook zelf lijkt Johnny te suggereren dat hij verwacht de talkshow weer te presenteren.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder